Mollie Lindén Student/Diggiloopremiär!

Mollie Lindéns pressade schema med student och Diggiloo-premiären! Nedan följer hennes pressade tidsschema!
4-5 juni 2015!

1. Ikväll torsdag 19-23, repetition Diggiloo-showen, i Grebbestad.

2. Inatt 24.00-06.00 privatchaufför sträckan Grebbestad-Kalmar, 50 mil.

3. Imorgon fredag, sista dagen på skolan kl 09.00.

4. Imorgon utspring kl 14.00 inför föräldrar och släkt.

5. Privatjet Kalmar-Fjällbacka flygplats kl 15.00 (landar 16.00), för att hinna till Diggiloo (VIP)-showen på kvällen kl 18.00


Mediaservice uppdrag var att fotografera genrepet 5/6 samt premiären den 6/6 i Grebbestad. Åsa Nathell kontaktar Malin den 4/6 med förfrågan om det finns möjlighet för Mediaservice att köra om Oskarskahmn till Grebbestad?! Mollie ska nämligen ta studenten och Diggiloo önskar lite champagnebilder på Mollie därifrån.Givetvis vill vi vara med om Mollies student. Sagt och gjort, Malin och Niklas packar in kamerautrustning och styr bilen mot Oskarshamn (26 mil). Niklas släpper av Malin hos Mollies mamma Camilla, därfter styr Niklas bilen vidare mot Grebbestad (42 mil).


Malin följer med Camilla till skolan där Mollie tar studenten, en trevlig familjefest med allt vad en student innehåller. Tajt med tid, privatflyget väntar kl 14.00 för vidare transport till Fjällbacka, med privatchaufför vidare till Grebbestad. En timmes sminkning sen var det tid för premiär av genrepet för VIP-publik.

Fantastiskt roligt uppdrag. Bilder såldes till Kvällsposten samt Expressen.

Mediaservice bilder på Kvällsposten!

För att se Mollies artikel på Kvällsposten/expressen, följ länken!

http://www.expressen.se/kvp/...