2020-03-17

Med anledning av Covid-19

Med anledning av Coronaviruset kan det bli aktuellt att du som driver någon form av verksamhet behöver gå ut med diverse information via brev till era kunder. Alternativt tryck av olika former av flyers.

Tveka då inte att ta kontakt med oss på MediaService vi bistår gärna med våra tjänster och får ut era brev/flyers snabbt!2019-12-19

God jul & Gott nytt år!

Då var snart ett nytt år till ända och vi på MediaService vill passa på att önska alla våra vänner en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Tack för ni väljer MediaService!2019-11-05

Förändring av porto

Ett informationsbrev från PostNord visar idag att från och med den 1/1-2020 så kommer så kallade "Ekonomibrev enstaka" endast gå att skicka med 1a klass-porto. Detta p.g.a att efterfrågan av denna "portovariant" minskat. "Ekonomibrev enstaka" kommer alltså inte att kunna skickas som B-post porto efter årsskiftet.

Med "Ekonomibrev enstaka" menar man alltså brevutskick som inte kommer upp till en sändning på minst 500 brev.

Vi vill med detta inlägg upplysa alla våra kunder och blivande kunder att ni hos MediaService alltid kommer att komma upp i osorterade sändning, dvs minst 500 brev och därför fortsättningsvis kunna använda er av B-post portot om ni så önskar. Ni kommer alltså inte drabbas av denna ändringen.

Med andra ord, driver du en verksamhet och kanske inte skickar så många brev så finns vi givetvis här för dig och din verksamhet! Kontakta oss så ser vi till att din verksamhet inte blir drabbad av PostNords nya porto ändring.

Välj rätt, välj MediaService!2019-02-05

Koppla dig till e-Avi!

Så här på en härlig tisdagsmorgon kan vi nu släppa nyheten att vi med hjälp av våra vänner på Samuraj Data AB har utvecklat en API-lösning!

För att se mer, klicka här!
2018-12-18

Ett nytt år till ända!

Nu närmar vi oss slutet på det gångna året och ett nytt år står för dörren.
Vi vill med detta inlägg önska alla våra vänner en riktigt god jul och ett gott nytt år!