2020-06-04

Ny kund!

Vi kan gladeligen presentera NWT koncernen som "ny" kund hos oss på MediaService. NWT har varit kund hos oss sedan 2016. NWT blev helhetskund hos oss på MediaService årsskiftet 2019-2020.

Varmt välkomna!2020-06-04

Ny kund!

Vi hälsar Tidningen Internationalen välkommen till oss på MediaService och hoppas ni ska trivas hos oss!2020-04-25

Himlen har fått en ny stjärna!

Som många vet grundades MediaService av Tommy & Maivi Nilsson år 1985.
Natten till lördagen den 25/4 lämnades det tunga beskedet att Tommy somnat in efter en tids sjukdom.

Många i framförallt dagstidningsbranschen har korsat Tommys väg genom åren. Tommy har varit väldigt omtyckt och har alltid haft mycket kunskap i sitt område och haft en lösning på allt.

Anledningen till att vi går ut med detta på vår Mediekanal är för att där är många som på något vis haft någon form av kontakt med Tommy, många har även frågat om Tommys hälsa efter han gick i pension. Vi hoppas och tror att ni alla minns honom med glädje och värme, före detta lixom nuvarande kunder och vänner.

MediaService är Tommy & Maivis livsverk vilket vi kommer att fortsätta driva mot högre höjder. Vi vet dessutom att Tommys stora önskan är att det ska fortsätta drivas, inte minst inom familjen. Vi vet också att Tommy är fortsatt med oss.


Vi vill förtydliga att viruset Covid-19 inte har något med Tommys bortgång att göra.

2020-03-18

Storbeställning

Med reflektion till vårt förra inlägg så fick vi vår första "akutbeställning" igår.
83 000 flyers beställdes och behövde komma fram så snabbt som möjligt. Varpå vi drog igång maskinerna och körde hela natten. Nu står samtliga flyers på pall, inplastade i väntan på transport.

Tveka inte att höra av er!
Välj rätt, välj MediaService!

2020-03-17

Med anledning av Covid-19

Med anledning av Coronaviruset kan det bli aktuellt att du som driver någon form av verksamhet behöver gå ut med diverse information via brev till era kunder. Alternativt tryck av olika former av flyers.

Tveka då inte att ta kontakt med oss på MediaService vi bistår gärna med våra tjänster och får ut era brev/flyers snabbt!